HeartlesS
St.member

Bring me that horizon!
|
 |
« : Ağustos 07, 2008, 04:05:43 ÖS » |
|
Üye Olun ya da Giriş yapın Bir zamanlar yüksek bir tepedeki kalede, en büyük icadının adı Edward olan bir mucit yaşıyordu. Edward, dayanılmaz bir çekiciliği olmasına rağmen, mükemmel değildi. Mucidin ani ölümü onun yarıda kalmasına yol açtı, elleri yerine uzun, keskin metal parçaları vardı. Edward, merhametli bir Avon hanımefendisinin, onu, ailesiyle beraber yaşamak üzere evine götürene kadar karanlıkta yalnız yaşadı. Böylece Edward'ın Suburbia isimli pastel cennetteki fantastik maceraları başladı.
Yapım Yılı: 1990 Süre: 105 dk
Oyuncular ; Johnny Depp -- Edward Scissorhands Winona Ryder -- Kim Dianne Wiest -- Peg Anthony Michael Hall -- Jim Kathy Baker -- Joyce Caroline Aaron -- Marge Dick Anthony Williams -- Memur Allen O-Lan Jones -- Esmeralda Vincent Price -- Kaşif Alan Arkin -- Bill
Yönetmen Tim Burton Senarist Caroline Thompson Yapımcı Tim Burton Denise Di Novi Müzik Danny Elfman Görüntü Yönetmeni Stefan Czapsky Kurgu Colleen Halsey Richard Halsey Yapım Tasarım Bo Welch Sanat Yönetmeni Tom Duffield Hikaye Tim Burton Caroline Thompson
|
|
|
|
|
|
Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart Üye Olun ya da Giriş yapın
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hoşgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmanız için sitemize üye olmanızı öneririm. iyi eğlenceler.
Anahtar Kelimeler: Makas Eller (Edward Scissorhands) şarkıları, Makas Eller (Edward Scissorhands) mp3, Makas Eller (Edward Scissorhands) mp3 indir, Makas Eller (Edward Scissorhands) mp3 yükle, Makas Eller (Edward Scissorhands) download, Makas Eller (Edward Scissorhands) biyografi, Makas Eller (Edward Scissorhands) resimleri, Makas Eller (Edward Scissorhands) haber, Makas Eller (Edward Scissorhands) albümleri,
Makas Eller (Edward Scissorhands) videosu, Makas Eller (Edward Scissorhands) tracklist, şarkı sözleri
|
|
|
|
|
|
HeartlesS
St.member

Bring me that horizon!
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2008, 05:09:41 ÖS » |
|
Coninin tipine bittiğim film,acaip şeker olmuş.Tim Burton'a ne denebilir ki,süper bir konu kanımca.Ama sonunda çok üzüldüm 
|
|
|
|
|
|
Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart Üye Olun ya da Giriş yapın
|
|
|
Mıghty
St.member

DannyFan ;)
|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 11, 2008, 06:00:18 ÖS » |
|
johnny'nin oyunculuğuna hayran kaldığım ilk film...gerçekten harika bi tim+johnny filmi
|
|
|
|
|
|
~M-Bus Forever 
|
|
|
St.Trinian's
St.member

*mefetseger
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2008, 12:25:18 ÖS » |
|
gerçekten harika bi tim+johnny filmi
Senaryosu oldukça sıkıydı. Yaratıcılık çok iyi.
|
|
|
|
|
|
All the love you put out will return to you. 
|
|
|
punx
Ayın Fanı
St.member

forgetting you,but not the time...
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 24, 2008, 08:49:56 ÖS » |
|
müthiş.johnny depp'in suratında saflık ve temizlik akıyor bu filmde.tam insanlığı bilmeyen bir yaratık  bi de kız kulağına "i love you" dedikten sonra gözlerini kapattığı an  oldum direk.tek kelimeyle mükemmel.coninin orjinal sesinden izleyin derim.ben almanca dublaj, ingilizce alt yazı izlemek durumunda kaldım ilk seferde.korkunçtu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
st.serein
Denetçi
Waiting

<3 J-RocK
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2008, 03:57:11 ÖS » |
|
Coninin orjinal sesinden izleyin derim.ben almanca dublaj, ingilizce alt yazı izlemek durumunda kaldım ilk seferde.korkunçtu Bence tüm filmleri coninin orjinal sesinden izleyin. ^^ Bu film olağanüstü güzel. Bu kadar masum biri insan olamazdı zaten.   ŞU tatlılığa bakınız ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eclipse
Duygu
Yazar
St.member

|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 27, 2008, 11:45:38 ÖÖ » |
|
coni nin tipi nedir öyle ya inanılmaz bir şirinlik,o kadar saf o kadar şeker ki.  Tim Burton'a hayranım olağanüstü bir hayal gücüne sahip,konusu çok yaratıcı filmin.kesin izleyin pişman olursunuz.  sonu da beklemediğim bir şekilde bitti hüzünlüydü baya.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2008, 11:47:32 ÖÖ Gönderen: Skeptic! »
|
|
eski Skeptic! 
|
|
|
HeartlesS
St.member

Bring me that horizon!
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 27, 2008, 11:52:27 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mıghty
St.member

DannyFan ;)
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 02, 2008, 06:41:18 ÖS » |
|
son günlerde acayip seyredesim var bu filmi  gerçekten tip çok güzel  mutlaka seyretmeliyim  tekrar tekrar mesaj atmak istemediğim mesajımı değiştiriyorum Evet bugün seyrettim halada doyamadım her an tekrar seyredebilirim tartışmasız en sevdiğim Johnny filmi ayrıca Edward'ın dudaklarının renginde ruj istiyorum  sonu gerçekten çok hoştu ama aklımda bir kaç soru kaldı 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 05, 2008, 08:23:10 ÖS Gönderen: Mıghty »
|
|
~M-Bus Forever 
|
|
|
|